PDF documenten toegankelijk maken

back

Waarom

Heel veel overheden maken en publiceren stukken die beleidsambtenaren schrijven en die vaak ook wettelijk moeten worden gepubliceerd. Het is dan heel prettig om dat op de website van de gemeente te plaatsen. Alleen voor iemand met dyslexie is het soms ontzettend lastig om dit soort stukken te lezen en hoe kun je iemand die slecht ziet een tekening laten lezen en begrijpen.

Daarom maken wij documenten die als PDF op de website geplaatst worden digitaal toegankelijk. Zodat mensen met wat voor beperking dan ook deze toegankelijke PDF ook kunnen downloaden en begrijpen.

Hoe

Het liefst ontvangen wij de originele documenten in Word (.docx) of in Indesign (.indd). Dat maakt het voor ons mogelijk snel een Toegankelijke PDF te bieden.

Maar we begrijpen dat het niet altijd mogelijk is het originele document aan te leveren. Het is er niet meer, of er spelen andere belangen die dit voorkomen. Op dat moment kunnen wij in veel gevallen ook een PDF document aangeleverd krijgen en hier een toegankelijke versie van terugzenden.

Wij valideren onze bestanden met :

  1. Acrobat Pro
  2. AxesPDF/Word
  3. PAC 2021

Wat kost dat en hoe lang duurt dat?

Tekst = € 8,00 per pagina
Tekst + foto/illustratie =  € 9,50 per pagina
Tabel / grafieken =  € 19,00 tot € 36,00 per pagina
(afhankelijk van de complexiteit)
Infographics = € 28,50 - € 72,00 per pagina (afhankelijk van de complexiteit)

Ons uurtarief is € 76,00 en de bedragen zijn exclusief 21% BTW

Op het moment dat u ons het document stuurt zullen wij binnen korte tijd een prijsopgave kunnen geven. U geeft ons akkoord en binnen 5 werkdagen leveren wij de Toegankelijke PDF. Heeft u het nog sneller nodig, dat kan vast wel. Bel ons direct om dit te regelen: 06 14 657 653


ONS AANBOD

Toegankelijke PDF’s

We maken documenten die als PDF op de website geplaatst worden digitaal toegankelijk. Zodat mensen met wat voor beperking dan ook deze toegankelijke PDF ook kunnen downloaden en begrijpen.

PDF Toegankelijk Maken


Toegankelijke Office & InDesign sjablonen

We helpen en adviseren bij het juist instellen en opmaken van documenten in Microsoft Office en Adobe InDesign. Eenmaal goed ingesteld, bespaart dit achteraf enorm veel correctie-werk.

Word of InDesign Toegankelijk Maken


Toegankelijke websites

We bouwen uw toegankelijke website volledig volgens de WCAG 2.1 richtlijnen.

Websites Toegankelijk Maken


Verwerking & Validatie:

Logo KofaxPDF, Logo AxesPDF en logo Pac 3

digitaaltoegankelijkmaken.nl © 2024 | Disclaimer