Toegankelijke sjablonen Office

Waarom

Veel van de mensen die nu binnen uw organisatie werken schrijven stukken met office-programma’s. Vooral wordt er veel gebruik gemaakt van Word. Zou het niet mooi zijn dat als je ze al de handvaten geeft met het juiste sjabloon, dat ze al bijna toegankelijke documenten kunnen aanleveren. Mooi meegenomen: ze gebruiken dan ook meteen de huisstijl.

Is dit helemaal waterdicht, nee. Mensen kunnen nog steeds functies gebruiken die niet helemaal de bedoeling zijn, maar deze zijn dan veel gemakkelijk te corrigeren.

Hoe

Het liefst werken we vanuit een huisstijlhandboek. Als bij ons dingen als lettertypen, kleuren en indelingen bekend zijn, dan maken we daaruit een sjabloon. Mochten die er nog niet zijn, dan kunnen wij een voorstel doen aan de hand van uw logo of eerdere documenten. U levert dit aan en wij maken er een normal.dotm of een Word, Excel of PowerPoint thema van.

Dit kan daarna door uw ICT afdeling uitgerold worden over de gehele organisatie, zodat iedereen wanneer ze het Office programma opstarten meteen het juiste sjabloon gebruikt.

Wat kost dat en hoe lang duurt dat?

Het maken en reviseren van een Word-sjabloon wanneer de huisstijl al bekend is kost ergens tussen de 600 en 900 euro (excl. Btw). Wanneer u het hele Office pakket wil voorzien van toegankelijke sjablonen rekenen we meestal zo’n 1.500 euro (excl.. Btw)

Let op: deze prijzen zijn ter indicatie.